logo

EMİRATES ”EN İYİ FİRST CLASS ÖDÜLÜ”NÜN SAHİBİ OLDU

Emirates, havayolu şirketlerini değerlendiren 2020 Tripadvisor Travelers’ Choice Ödülleri’nde dördüncü kez üst üste ”En İyi First Class Ödülü”nün Sahibi Oldu. Emirates aynı zamanda Orta Doğu’daki En İyi Ekonomi Sınıfı ve Travelers’ Choice’un Orta Doğu genelindeki En İyi Havayolu seçildi.

Emirates, benzersiz First Class seyahat deneyimi ile, Havayolu Şirketlerini değerlendiren 2020 TripAdvisor Travelers’ Choice ödüllerinde Dünyanın En iyi First Class ödülünü ve Orta Doğu’daki En İyi First Class ödülünü kazanarak çifte başarıya imza attı. 2017 yılında dağıtılmaya başlayan ödüllerde her yıl First Class kategorisinde en üst sırada yer alan Emirates, bu yıl dördüncü kez üst üste birinci oldu.

Emirates aynı zamanda dünyadaki En İyi 10 havayolundan biri olarak yerini sağlamlaştırırken Orta Doğu’daki En İyi Ekonomi Sınıfı ve Travelers’ Choice’un Orta Doğu genelindeki En İyi Havayolu ödülleri dahil çok sayıda diğer ödülün de sahibi oldu. TripAdvisor, 12 aylık bir süre zarfında TripAdvisor’daki uçak yolcularının havayolları hakkındaki değerlendirmelerinin ve puanlamalarının miktarına ve kalitesine göre dünyanın en iyi havayollarına ödül vermekte.

Emirates’in First Class deneyimi, özel süitler, uçak içi Shower Spa, Onboard Lounge ve sektörde bir ilk niteliğinde olan diğer birçok hizmet dahil ürün inovasyonları gerçekleştirerek premium seyahati tanımlamıştır. Yaz sezonunda sınırların kademeli olarak yeniden açılmasıyla birlikte hizmetler geçici olarak değiştirilirken, Emirates ile First Class seyahat etmek lüksü yaşatmaya devam ediyor.

1 Temmuz’dan itibaren, Emirates’in premium müşterileri şirketin imzası niteliğindeki Şoförlü Araç hizmeti (CDS) ve merkezi Dubai’deki havalimanı lounge’dan faydalanmaya başlamıştır. Müşteriler Emirates’in First Class Süitleri’nde en üst düzey hijyen güvencesiyle özel alanlarında seyahatin keyfini çıkarmaya devam etmektedir. First Class müşterileri, talep ettikleri yemeği yiyebilir ve uluslararası şeflerin oluşturduğu bir ekip tarafından hazırlanan birden fazla çeşitte a la carte yemek sipariş edebilirler.

Tüm kabin sınıflarında, müşteriler Emirates ile seyahat ederken çok uluslu kabin ekibinin sıcak misafirperverliğinden 4500’ü aşkın kanalın yer aldığı kapsamlı bir eğlence kataloğuna erişime kadar ödüllü düzeyde konforun ve özenin tadını çıkarmaktadır.

Emirates ayrıca Skywards üyeleri için First ve Business Class ve Skywards Gold üyeleri için Ekonomi sınıfında ücretsiz sınırsız mesajlaşma olanağıyla birlikte uçakta Kablosuz Bağlantı hizmetlerine devam etmektedir. Platinum üyeleri ise tüm seyahat sınıflarında uçuş boyunca ücretsiz Kablosuz Bağlantının keyfini sürebilirler. Kablosuz Ağ planlarıyla ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Ağ: Emirates Amerika Kıtası, Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik arasında seyahat eden müşterileri için merkezi Dubai üzerinden güvenli ve kolay bağlantı uçuşlarıyla 60’tan fazla şehre uçuş hizmeti sunar.

Dubai Açıldı: Emirates ağındaki müşteriler ayrıca yurt dışından iş ve tatil amaçlı ziyaretçilere yeniden açılan Dubai’de konaklayabilir veya seyahat edebilirler. Dubai’ye gelecek ziyaretçiler konaklama süreleri boyunca Covid-19’u kapsayan uluslararası bir seyahat sigortası poliçesine sahip olmak zorundadır. Dubai’ye gelecek yabancı ziyaretçilere yönelik giriş şartları ile ilgili daha fazla bilgi için: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/flying-to-and-from-dubai/

Sağlık ve güvenlik: Emirates, seyahatin her adımında, tüm müşterilere maske, eldiven, el dezenfektanı ve antibakteriyel mendilden oluşan ücretsiz hijyen kitleri dağıtılması dahil, kapsamlı bir dizi tedbir uygulayarak müşterilerinin ve çalışanlarının hem yerde hem de havada güvende olmasını sağlıyor.

Share