logo

TK ASİSTAN YILBAŞINDAN BU YANA 2 MİLYON KİŞİYE ULAŞTI

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Ahmet Olmuştur, TK Asistan ile yılbaşından itibaren 2 milyon konuşma gerçekleştirildiğini bildirdi. 

Ahmet olmuştur, kıtaya uçuş gerçekleştiren THY olarak  farklı coğrafyalardaki ve dillerdeki yolcularımızın sorularına anlık olarak yanıt verildiğini kaydetti.

Olmuştur linkedin hesabından yaptığı paylaşımda ” Yılbaşından itibaren 2 milyondan fazla konuşmayı başarıyla tamamlayan TK Asistan, 100’den fazla dilde yolcularımıza büyük bir kolaylık sağlıyor. Uçuş arama, uçuş durumu takibi, bagaj hakkı sorgulama, biniş kartı oluşturma, uygun koşullarda bilet değişikliği ve iadesi, Business kabin yükseltme, Turkish Holidays kapsamında uçuş ve otel seçeneklerine erişme gibi farklı konularda sorularınıza yanıt alabilirsiniz. TK Asistan’a “Merhaba!” demek ve yeni seyahat planınıza şimdi başlamak için bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.’2 ifadelerini kullandı.

Share