Son Dakika


Evlerinde çıkan yangında eşini ve iki evladını kahramanca kurtardıktan sonra diğer evlatlarını da alevlerin arasından kurtarmaya çalışırken can veren Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanında görevli mesai arkadaşımız Özgür Murat’a, EsmanuAğrı’da elektrikli soba faciası: Baba ve 2 çocuğu yandı.
Olay, gece saat 02.35’ta merkez Abide Mahallesi Endüstri Caddesi’ndeki Özgür Murat’a ait evde meydana geldi. Murat ailesinin yaşadığı 2 katlı evin üst katında elektrikli sobadan kaynaklandığı tahmin edilen yangında duman kokusuna uyanan Özgür Murat, eşi Melek ve 2 çocuğunu alevlerden yaralı olarak kurtardı. Özgür Murat, daha sonra tekrar alevlerin arasına girerek odalarında uyuyan çocukları Berat ve Esmanur’u kurtarmak istedi. Alevlerin sardığı evden çıkamayan baba ve 2 çocuğu feci şekilde hayatını kaybetti. Yangına müdahale ederek söndüren Ağrı Belediyesi itfaiye ekipleri baba ve 2 çocuğunun cansız bedenlerini çıkardı.
DHMİ Genel müdürü Hüseyin Keskin de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ”Evlerinde çıkan yangında eşini ve iki evladını kahramanca kurtardıktan sonra diğer evlatlarını da alevlerin arasından kurtarmaya çalışırken can veren Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanında görevli mesai arkadaşımız Özgür Murat’a, Esmanur ve Berat’a Yüce Allah’tan rahmet dilerim.” ifadelerini kullandı.
BENZER HABERLER