Son Dakika


Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’na Avrupa’dan uçuşlar başladı.
Koca Seyit Havalimanı’na ilk uçuş Almanya’nın Dusseldorf kentinden kalkan uçağın havalimanına inmesiyle gerçekleşti. Uçak apron girişinde su takı ile karşılandı. İlk gelen yolculara Büyükşehir Belediyesi çeşitli hediyeler ikram etti.
Almanya’nın Dusseldorf kentinden kalkan uçak saat 14.11’de Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’na iniş yaptı. 181 yolcu ve 10 mürettebat taşıyan uçak havalimanı itfaiyesi tarafından su takı yapılarak karşılandı.
Aprona park eden uçaktan inen yolcuları Balıkesir Koca Seyit Havalimanı Müdürü Taner Ödemiş, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Tanıtım Müdürü Kurthan Gencel ve yöresel kıyafetli bir ekip karşıladı. Gelen yolculara yöresel ürünlerden oluşan küçük hediyeler takdim edildi. Almanya seferlerinin haftanın 3 günü iki ayrı firma tarafından karşılıklı seferler olarak yapılması planlanıyor.
BENZER HABERLER