logo

AHMET BOLAT’I DUYGULANDIRAN SÜRPRİZ!(videolu)

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat’a çalışma arkadaşları tarafından sürpriz bir doğum günü hazırlandı.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, yönetim binasına geldiğinde çalışma arkadaşlarının sürpriz doğum günü pastasıyla karşılaştı. Duygusal anlar yaşayan Bolat yapılan jeste alkışlarla karşılık verdi.

Bolat’a yapılan sürpriz bununla sınırlı değildi. Bolat’a hazırlanan pastanın bir eşi de Ağrı Patnos Doğansu Ortaokulu öğrencilerine de gönderildi. Öğrencilerin Bolat’ın doğum gününü kutladığı ve pastayı yedikleri anlar videoya çekilerek kendisine izlettirildi.

Bolat sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ”Bugün benim doğum günümdü. Çok anlamlı bir kutlama yaptı bizim Özel Kalem. İcradaki üst yöneticilerimiz ve Ağrı Patnos Doğansu Ortaokulu öğrencileriyle beraber yedik pastayı. Nereden çıktı bu sürpriz, bu güzel jest? Arabamı kullanan arkadaşın tanıdığı bir öğretmen varmış bu okulda. Tam bir ekip işi! Teşekkürler Buket, Beycan ve Tuğba. Teşekkürler Doğansu Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri. Teşekkürler bu iletiyi okuyan takipçilerim. Hepinize sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir ömür diliyorum.” sözleriyle duygularını dile getirdi.

İzlemek için tıklayınız

 

Share