logo

PARAVAN UYGULAMASI 3 SAAT SÜRDÜ

ahl_paravan

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş terminalinde yolcu karşılamaya gelenlerin önüne konulan paravan 3 saat sonra kaldırıldı.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde pasaport kontrolünden geçtikten sonra bagajlarını alıp gümrük kontrolüne giren yolcuların dışarıdan görülmemesi için alınan paravanlı önlemin ömrü 3 saat sürdü.

Çıkış kapısının sürekli açılıp kapanması sırasında gümrük kontrolü yapılan yolcuların dışarıda bekleyen karşılayıcılar tarafından görülmemesi için cumartesi saat 09.30’da geçici olarak 5 metre uzunluğunda bir paravan konuldu.

Böylece kapıdan çıkış yapan yolcular paravanın iki tarafından ilerledikten sonra karşılayıcıları ile buluşmaya başladı. Karşılayıcıların paravan nedeniyle yolcularını görmekte zorluk çektiği gözlendi. Paravan konulmasından 3 saat sonra kaldırıldı.

 

Gökhan ARTAN – Habertürk

Share
#

SENDE YORUM YAZ

6+7 = ?