logo

ETİHAD’TAN KİDMAN’LA SON TEKNOLOJİ

etihad_kidman

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Airways, Akademi Ödüllü yıldız Nicole Kidman’ın oynadığı sanal gerçeklik filminin fragmanını, Arabian Travel Market fuarında turizm profesyonelleri ile buluşturdu.

Nicole Kidman’ın rol aldığı sanal gerçeklik filmi, Etihad Airways’in A380 filosunda yer alan ultra lüks ve üç odalı ‘The Residence’ kabinlerinde seyirci ile buluşuyor.

Etihad Airways Üst Ticari Yöneticisi Peter Baumgartner, bir Hollywood yıldızının rol aldığı ilk sanal gerçeklik filmi ile ilgili olarak, “Seyahat etme kavramını yeniden tanımlama yöntemimizi ATM fuarında bir kez daha gösterdik. Sanal gerçeklik filmi, Etihad Airways’in aralıksız devam eden yenilik taahhüdünün son örneği” dedi.

Hizmet verdiği her alanda son teknolojiyi konukları ile buluşturan havayolu, geçtiğimiz günlerde ise yeni bir mobil uygulamayı kullanıma sundu.

Uygulama; Etihad Airways konuklarına uçuş rezervasyonları, uçuş durumunu takip etme, Abu Dabi Havalimanı’nda yönlendirme gibi seyahat deneyimleri ile ilgili birçok kolaylık sunuyor.

 

APRON24.COM

Share
#

SENDE YORUM YAZ

9+1 = ?