logo

EUROWINGS BOSTON’A UÇTU

eurowings_airbus_a330-300

Eurowings Amerika’nın popüler destinasyonlarından biri olan Boston’a 1 Haziran’dan itibaren Köln/Bonn’dan uçmaya başladı!

Alman havayolu şirketi Eurowings, yaz dönemi uzun mesafe uçuşlarına Amerika’nın en önemli rotalarından Boston’u ekleyerek 1 Haziran 2016 itibariyle Köln/Bonn’dan uçmaya başladı.

1 Haziran Çarşamba günü saat 13:25’te Köln/Bonn’dan kalkış yapan uçak Boston yerel saatiyle 15:30’da direkt olarak Logan Uluslararası Havalimanı’na inişini gerçekleştirdi.

Yolcularına her zaman uygun fiyatlarla yüksek kalite sunmayı amaçlayan Eurowings, Boston uçuşlarını 149,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunmaya devam ediyor. Bu fırsatlardan hemen yararlanmak isteyen yolcular www.eurowings.com internet sitesinden rezervasyon yapabilirler.

Boston_Skyline

Boston, Amerika Birleşik Devletleri’nin Massachusetts Eyaleti’nin başkenti olmakla birlikte ABD’nin en eski ve varlıklı şehirlerinden biri olarak biliniyor. Ayrıca dünyanın önde gelen üniversitelerinden biri olan Harvard Üniversitesi’ne de ev sahipliği yapıyor.

Uzun mesafeli uçuşlarına yenilerini eklemeye devam eden Eurowings 1 Eylül itibariyle ile de Köln/Bonn’dan Miami’ye direkt uçuşlar gerçekleştirecek. Bugün itibariyle yolcular Miami uçuşları için www.eurowings.com internet sitesi üzerinden 179,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla rezervasyon yapabilecekler.

APRON24.COM

Share
#

SENDE YORUM YAZ

7+6 = ?