logo

THY SAMARA SEFERLERİNE BAŞLADI

Türk Hava Yolları Rusya’da 10’uncu uluslararası 250. destinasyonu olan Samara’ya bugün itibariyle seferlere başladı.

kaydettiği büyüme rakamları ve hayata geçirdiği çok sayıda inovatif faaliyetle bugün dünyanın önde gelen havayolu şirketlerinden biri olarak addedilen Türk Hava Yolları, uçuş sağladığı destinasyon sayısını artırmaya devam ediyor.
Bugünden itibaren Samara’ya da direkt sefer düzenleyecek olan bayrak taşıyıcı havayolu, böylelikle Rusya uçuşlarıyla ilgili belirlediği kapasite artışı stratejisini destekliyor.
Rusya’da halihazırda Moskova, St. Petersburg, Soçi, Rostov, Kazan, Stavropol, Ekaterinburg, Ufa ve Voronej  olmak üzere 9 noktaya uçuş sağlayan Türk Hava Yolları, bugün itibariyle Samara’yı da Rus uçuş ağına dahil etti.

THY TK 487 sefer sayılı uçakla İstanbul’dan Samara’ya haftanın salı, perşembe ve cumartesi günleri, Samara’dan İstanbul’a 488 sefer sayısı ile çarşamba, cuma, pazar günü seferler gerçekleştirecek.

THY yolcuları, İstanbul’dan Samara’ya tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 159 Amerikan Doları’ndan başlayan açılışa özel fiyatlarla seyahat edilebilir.
Ayrıca, Miles&Smiles üyeleri, yeni açılan hatlarda ilk 6 ay boyunca %25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilir ve uçuş sınıflarını yükseltebilirler.

 

Share
#

SENDE YORUM YAZ

2+6 = ?