Son Dakika


Pegasus Hava Yolları, pasaportsuz seyahat edilebilen Odessa’ya Ankara’dan uçuşlara başladı. Pegasus, ayrıca Ankara Bakü arasında tarifeli uçuşları için izin sürecini başlattı.
Pegasus Hava Yolları, pasaportsuz seyahat edilebilen Odessa’ya Ankara’dan uçuşlara başladı.
Pegasus Hava Yolları, 39.99 dolardan başlayan fiyatlarla Ankara-Odessa seferleri düzenliyor.
Kimlikle seyahat edilebilen Ukrayna’nın Odessa kentine Ankara’dan haftanın dört günü karşılıklı uçuşlar gerçekleştirilecek.
Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet Nane, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Türkiye ile Ukrayna arasında pasaportsuz seyahat döneminin başlaması gerek ekonomi gerekse turizm açısından çok önemli. Bu gelişmeyle birlikte Türkiye’yi ziyaret eden Ukraynalı turist sayısının önemli ölçüde artacağını öngörüyoruz. Biz de Pegasus Hava Yolları olarak, uluslararası bir hub haline dönüştürmeyi hedeflediğimiz Ankara’dan Odessa’ya direkt uçuşlarımızı başlattık.” dedi.
Ankara- Bakü hattı yolda
Öte yandan Pegasus Havayolları Odesa dışında, Ankara’dan Azerbaycan başkenti Bakü’ye de tarifeli sefer yapmaya hazırlanıyor. Azeri trend.az internet sitesine açıklamalarda bulunan Pegasus Havayolları Satış Direktörü Emre Pekesen, bu yıl içinde açmayı planladıkları dış hat bağlantıları ile Ankara’yı bir iç hat uçuş merkezinden uluslararası bir hub’a dönüştüreceklerini söyledi. Ankara ile Bakü arasında tarifeli uçuşlar gerçekleştirmek izin sürecini başlattıklarını belirten Pekesen, Türk Sivil Havacılık Kurumu’ndan Ankara’dan Bakü’ye tarifeli sefer başlatma izinlerinin alındığını, hattın açılışı için Azerbaycan Sivil Havacılık Otoritesi’nden izinleri beklediklerini bildirdi.
LOJİPORT
BENZER HABERLER