Son Dakika


THY Genel Müdürü Bilal Ekşi THY’nin 3. havalimanına taşınma sürecine ilişkin, “31 Ekim saat 02.00’de başlayacak 800 TIR’lık taşınma 12 saat sürecek” dedi.
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi İstanbul Yeni Havalimanı’na THY’nin taşınma sürecine ilişkin bilgi verdi.
Ekşi 31 Ekim saat 02.00’de başlayacak 800 TIR’lık taşınmanın 12 saat süreceğini belirtti.
Yeni Havalimanı’ndan yapılacak ilk seferler de belli olurken Ekşi konuya ilişkin şunları söyledi: THY’nin İstanbul Yeni Havalimanı’ndan ilk uçuşu yurt içinde Ankara, yurt dışında ise Azerbaycan ve KKTC’ye yapılacak.”
3 bin personel alınacak
Turkish Ground Services şirketinin bin 600’e yakın eleman alacağını da ifade eden Ekşi, “THY olarak biz de 3 bine yakın personel alacağız” açıklamasında bulundu.
Ekşi ayrıca, “THY’nin kargo markası Turkish Cargo ile Çinli ZTO ve Hong Konglu PAL Air arasında ortak şirket eylül ayında kurulacak” dedi.
“2023 hedefleri doğrultusunda 4’ü kargo, 14 uçak siparişimiz bu yıl gelecek” diyen Ekşi, “2019’da yeni nesil 41 uçağımız daha olacak” şeklinde konuştu.
BENZER HABERLER