logo

ATEŞ “24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI”NI KUTLADI

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel müdür Vekili Mehmet Ateş ”24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı”nı kutladı. 

Ateş, gün dolayısıyla yayımladığı mesajda İstanbul Havalimanı başta olmak üzere, hizmete giren dev projelerin uluslararası boyutta tanınmasında medyanın katkısının büyük olduğunu vurguladı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel müdür Vekili Mehmet Ateş’in mesajı şöyle:

”Türkiye, hayata geçirilen dev projelerle sivil havacılık alanında büyük bir aşama ve mesafe kaydetmiş, dünya sivil havacılığı nezdinde saygı uyandıran bir noktaya ulaşmıştır.

Dünyanın gıpta ile alkışladığı İstanbul Havalimanı başta olmak üzere, hizmete sunduğumuz dev projelerin uluslararası boyutta tanınmasında medyanın katkısı oldukça büyüktür.

Medyamızın desteği, daha büyük proje ve hizmetlerle geleceğe yürüyen kuruluşumuzun gücüne güç katacak, fikirleri rehberimiz olmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, basına sansürün kaldırılışının 111. yıl dönümünde; halkın gözü, kulağı, sesi olan basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, başarılar diliyorum.

 

Share