Son Dakika
Pegasus Hava Yolları, geçtiğimiz hafta deprem bölgelerinden toplam 325 ücretsiz seferle 61 bin 431 depremzedenin tahliyesini gerçekleştirdi.
Pegasus Hava Yolları’ndan yapılan açıklama şöyle:
” Geçtiğimiz hafta deprem bölgelerinden toplam 325 ücretsiz tahliye seferi gerçekleştirdik, 61.431 vatandaşımızın tahliyesini sağladık. Vatandaşlarımızı deprem bölgelerinden tahliye edebilmek adına bu hafta da ihtiyaçları karşılayacak şekilde tahliye seferi düzenlemeye devam edeceğiz.
13 Şubat 2023 saat 09.00 itibarıyla tüm tahliye uçuşlarına kabul için havalimanına gelmeden biletleme yapılması gerekiyor. Misafirlerimizin, ücretsiz biletlemelerini mobil uygulama ya da internet sitemizden yapmaları önemlidir. Yalnızca uçaklarda boş yer kalması durumunda biletleme yapmayan yolcuların tahliye uçuşlarına alınabilecek.
12 Şubat 2023 akşamından itibaren Hatay Havalimanı tekrar uçuşlara açıldı. Misafirlerimiz, Hatay’dan düzenlenen ek sefer duyurularımızı anlık olarak Instagram hikayelerimizde bulabilirler. 6.852 kişilik Pegasus Ailesi olarak depremden etkilenen vatandaşlarımız ve yardım ekipleri için çalışıyoruz.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.”
BENZER HABERLER