Son Dakika


Rusya’da Perm Krai’nin Bardymsky ilçesi semalarında seyreden bir helikopter, henüz belirlenemeyen bir nedenle düştü. Kazada kurtulan olmadı.
Rusya’nın Perm bölgesinde özel bir helikopterin düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Kaza, Perm Krai’nin Bardymsky ilçesinde bulunan Ashatli Park dinlenme ve rekreasyon alanı sınırları içinde meydana geldi.
Rusya Acil Durumlar Bakanlığı (EMERCOM) bölge ofisinden yapılan açıklamada, helikopterde bulunan iki kişinin de çarpmanın etkisiyle olay yerinde yaşamını yitirdiği teyit edildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda acil servis ve kurtarma ekibi sevk edildi.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Yetkililer, kazanın nedenini belirlemek üzere geniş çaplı bir inceleme başlatıldığını duyurdu. Düşen helikopterin tipi ve hayatını kaybeden kişilerin kimlik bilgilerine dair henüz resmi bir açıklama yapılmazken, ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.
BENZER HABERLER