logo

SHGM’NİN ÖNEMLİ İSMİ EREL TÖRENLE UĞURLANDI

SHGM Genel Müdür Yardımcılığına 5 Aralık 2017 tarihinde atanan Can Erel’in emekliye ayrılması nedeniyle veda töreni düzenlendi.

SHGM Nuri Demirağ Toplantı Salonunda düzenlenen törenle uğurlanan Can Erel, Uçuşa Elverişlilik, Havaalanları, Havacılık Güvenliği Daire Başkanlıkları ile SHGM Antalya ve İstanbul Temsilcilikleri’nin yanı sıra ECAC ve EASA ilişkilerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

İstanbul Havalimanı sertifikasyon sürecinde yürütülen çalışmalara da önemli katkısı bulunan Erel, Türk sivil havacılık tarihinin en büyük projesi olan İstanbul Havalimanı’nın uluslararası sivil havacılık kurallarına uygun olarak ruhsatlandırılmasına yönelik faaliyetlerde önemli hizmetlerde bulundu.

SHGM’den yapılan açıklamada, ”
Sivil havacılığımıza sağladığı katkılardan dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ediyor, SHGM ailesi olarak emekliliğinin hayırlara vesile olmasını ve yeni hayatının güzellikler getirmesini diliyoruz”denildi.

Share