logo

SWISSPORT İNGİLTERE’DE 4 BİN 500 KİŞİYİ İŞTEN ÇIKARACAK!

Havaalanı yer hizmetleri şirketi Swissport, İngiltere’de 4 bin 500 kişiyi işten çıkaracak.

İngiltere’nin en büyük havaalanı yer hizmetleri şirketi Swissport, 4 bin 500 kişinin işten çıkarılmasının planlandığını duyurdu.

İsviçre merkezli uluslararası havaalanı yer hizmetleri şirketi Swissport’tan çalışanlarına gönderilen e-postada, şirketin İngiltere’deki operasyonlarında çalışan 4 bin 500 kişinin işten çıkarılması için görüşmelere başlandığı bildirildi.

E-postada değerlendirmelerine yer verilen Swissport Üst Yöneticisi Jason Holt, şirketin ayakta kalabilmesi için işten çıkarma yoluna gitmek zorunda kalındığını kaydetti.

İngiltere’de halihazırda toplam 8 bin 500 kişiyi istihdam ediyor

Holt, “Daha önce de zor zamanlar gördüğümüz doğrudur; volkanik patlamalar, 11 Eylül, finansal kriz. Bunların hepsini atlattık. Fakat bu kez farklı. Hayatımız boyunca Covid-19 gibi bir şey hiç görmedik.” ifadelerini kullandı.

(Euronews)

Share