logo

THY, 4 İLDEN ÇIKIŞLI BİLET FİYATLARINI SABİTLEDİ

Türk Hava Yolları, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ çıkışlı tüm uçuşların 13 Şubat’a kadar tek yön vergiler dahil 100 TL’ye sabitlendiği duyurdu.

THY’den uçuşlara ilişkin yapılan açıklamada, “Deprem bölgelerine insani yardım malzemesi ve arama kurtarma ekiplerinin ulaştırılması için AFAD koordinasyonunda operasyonlarımızı sürdürüyoruz. Şimdiye kadar 47 uçuş gerçekleştirdik. Bu kapsamda Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ’a giden insani yardım uçaklarımızın dönüş uçuşlarını da vatandaşlarımızın kullanımına açıyoruz. Yolcu düzeninin sağlanabilmesi adına bu uçuşlar için rezervasyonunuzu; mobil uygulamamız ve web sitemiz üzerinden oluşturabilirsiniz. Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ çıkışlı tüm uçuşlarımızı 13 Şubat’a kadar tek yön vergiler dahil 100 TL’ye sabitliyoruz. Saygılarımızla” ifadelerine yer verildi.

80 SEFERLE 11.780 GÖNÜLLÜ TAŞINDI

THY Genel müdürü Bilal ekşi de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu sabah 07.00 itibarıyla 80 sefer ile 11 bin 780 gönüllünün deprem bölgesine  taşındığını bildirdi.

”’El birliği ile tüm sıkıntıların üzerinden geleceğiz’2 diyen Ekşi ”Kargo uçaklarımız ile İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen, İzmir ve Ankara Esenboğa havalimanlarından, deprem bölgesine, AFAD koordinasyonunda malzeme sevkiyatı yapıyoruz. Biz bir milletiz. Büyük milletiz. Bir aileyiz” ifadelerini kullandı. .

 

 

Share