Son Dakika
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Pegasus Havayolları’na ait uçağın pisten çıkması nedeniyle havalimanı uçuş trafiğine kapatıldı. Meydanın kapatılması nedeniyle uçaklar İstanbul Havalimanı’na yönlendirildi.
Sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Pegasus Havayolları’nın 737-800 tipi uçağının pistten çıkmasının ardından, havalimanı uçağın kaldırılması için uçuş trafiğine kapatıldı. Havalimanı pistinde yapılan çalışmalar nedeniyle uçaklar İstanbul Havalimanı’na yönlendirildi.
Sabiha Gökçen Havalimanı kapalı olması nedeniyle İstanbul Havalimanı’na yönlendirilen uçaklar için tüm önlemler alındı. İstanbul Havalimanı’na yönlendirilen uçak ve yolcuların mağdur olmaması için İstanbul Havalimanı yetkilileri tüm önlemleri aldı.
BENZER HABERLER