logo

THY YÜKSEK MAAŞLA PİLOT TOPLUYOR!

thy_a330-300

Hergün filosuna yeni uçaklar eklenen THY, pilot açığını kapatmak için  Türkiye’deki diğer havayollarında çalışan pilotları da çok yüksek maaşla bünyesine katılmaya çağırıyor.

Türk Hava Yolları (THY) kaptan pilot ve 2. pilot adayları ile ilgili yeni bir duyuru daha yayınladı.THY’den yapılan duyuruda Türkiye’de faaliyet gösteren havayollarında çalışan pilotların başvurularının kabul edildiği ve seçim süreçlerinde başarılı olan adayların işe başlama işlemlerinin 1 Eylül itibari ile yapılacağı belirtildi.

thy_mezun_pilotlar1

YASAK KALKACAK ALIMLAR BAŞLAYACAK

Hatırlanacağı üzere Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, havayolu şirketlerinin nisan ve ağustos ayları arasında birbirlerinden uçuş ekibi geçişlerinin yapılmasını yasaklamıştı. Yasağın kalkmasının ardından özel havayolu şirketlerinden önemli oranda pilotun THY’ye geçiş yapacağı belirtiliyor.

İşte THY’nin Duyurusu

Kaptan Pilot ve II. Pilot Adaylarımızın Dikkatine
Yurtiçi diğer havayolu firmalarında çalışan Kaptan Pilot ve II.Pilot Adaylarımızın başvuruları kabul edilmekte, seçim süreçleri devam etmektedir.
Seçim süreçlerinde başarılı olan adayların Ortaklığımızda işe başlama işlemleri 01.09.2016 tarihi itibariyle yapılacaktır.

Saygılarımızla,
THY A.O. Kokpit İstihdam Md.

APRON24.COM

Share
#

SENDE YORUM YAZ

3+6 = ?