logo

FRANSA’DA HAVALİMANI BOŞALTILDI!

Paris’teki Orly Havaalanı’nda görevli askerin silahını almaya çalışan bir kişi vurularak öldürülürken, havaalanı tahliye edildi. Paris’te gerçekleştirilen ikinci saldırıda yol kontrolü yapan bir polis yaralandı. Paris’te gerçekleştirilen ikinci saldırıda yol kontrolü yapan bir polis yaralandı.

fransa

Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan Orly Havaalanı’nda bir saldırgan Sentinelle isimli güvenlik operasyonları sırasında görevli olan askeri devriyenin silahını almaya çalıştı.

SALDIRGAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Saldırgan diğer güvenlik güçlerinin ateş etmesi sonucu etkisiz hale getirildi. Olay sırasında havalimanı tahliye edilirken, havalimanına özel güvenlik birimleri sevk edildi.

Fransa İçişleri Bakanlığı askerin silahını almaya çalışan şüphelinin öldürüldüğünü doğruladı. Şüphelinin vurulmadan önce havalimanındaki bir dükkana kaçtığı bildirildi. Olayda yaralanan olmadığı belirtildi.

PARİS’TE 2. SALDIRI

Fransa İçişleri Bakanı, Paris’in kuzeyinde bir polis kontrol noktasında başka bir saldırı daha gerçekleştiğini açıkladı. Yol kontrolü yapan bir polis ekibine yönelik saldırıda bir polis memurunun yaralandığı belirtildi. Saldırgan ise aranıyor.

 

 

Share
#

SENDE YORUM YAZ

1+7 = ?