logo

JOON İSTANBUL-PARİS SEFERLERİNE BAŞLADI

Air France KLM grubunun yeni havayolu markası Joon İstanbul-Paris arasındaki ilk uçuşunu önceki gün gerçekleştirdi. 

Air France KLM grubunun dijitalleşen dünyaya yönelik tasarladığı yeni havayolu markası Joon’un ilk Paris uçağı ilk uçuşunu önceki  gün gerçekleştirdi.  İlk uçuşa özel kurdele kesimi ve uçuş öncesi pistte görkemli açılış şovu gerçekleştirildi.

İlk Paris uçuşuna yolcular Joon’un hediyeleriyle uğurlanırken, uçuş öncesi düzenlenen açılış kokteyline; Fransa’nın İstanbul Başkonsolosu Bertrand Buchwalter, Air France KLM Türkiye Satış Direktörü Umut Çaynak, Air France KLM Havalimanı Müdürü Bruno Ferton’un yanı sıra birçok kurumdan üst düzey yetkili katılım gösterdi.

Havayolu sektöründe yaratıcı, yenilikçi ve beceri ruhu taşıyan Joon, dijital, bağlı, esnek, kişiselleştirilmiş özellikleri ile yolcularına benzersiz bir seyahat deneyimi sunacak. Joon orta mesafeli uçuşlarında, organik ikram menüsü, business ve ekonomi kabinleri, konforlu ve ihtiyaca uygun hizmetleriyle dikkat çekerken, uzun mesafeli tüm uçuşlarda eğlence içeriği sunan uçak içi TV sistemi yemek sunumları ve gurme ürün çeşidiyle kendinden söz ettirecek.

İstanbul uçuşlarını A320 ile gerçekleştirecek olan Joon, Atatürk Havalimanı’ndan haftada 7 sefer gerçekleştirecek.

(Haberler)

Share
#

SENDE YORUM YAZ

5+3 = ?