logo

”BİLETBAYİSİ.COM’ DÜNYA PAZARINA AÇILIYOR!

Kocaeli’de girişimci Kodet tarafından yolcuların bilet alım sürecini online hale getirmek amacıyla yerli yazılımla 2008’de kurulan “biletbayisi.com” ayda ortalama 7,5 milyon ziyaretçi sayısına ulaştı.

Türk sermayesi ve yazılımı kullanarak 2008 yılında kurduğu uçak bileti arama motoru “biletbayisi.com”u aylık ortalama 7,5 milyon ziyaretçi sayısına ulaştıran girişimci Hüseyin Kodet, satın aldığı uluslararası markayla dünya pazarına açılmayı hedefliyor.

Dünyanın web alanında en prestijli ödüllerinden sayılan, sektörün Oskar’ı olarak adlandırılan 15. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde iki kategoride “halkın favorisi” seçilen biletbayisi.com, İstanbul ve Kocaeli’de iki çağrı merkeziyle IT, server ve sunucu bakım elemanlarıyla doğrudan yaklaşık 150 kişiye istihdam sağlıyor. Şirket, hizmet alınan çözüm ortaklarıyla dolaylı olarak yaklaşık 700 kişiye iş imkanı sunuyor.

Share
#

SENDE YORUM YAZ

6+2 = ?