Son Dakika
Süper Lig’in yeni gözdesi Göztepe ve Türkiye’nin önde gelen havayolu şirketlerinden Onur Air arasında Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde sponsorluk anlaşması imzalandı. 25. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Onur Air, Göztepe’nin resmi havayolu sponsoru oldu.
Bu sene Süper Lig’de Göztepe’ye olan ilginin çok yüksek olduğunu dile getiren Başkan Mehmet Sepil, “Bizim hedefimiz sadece Göztepe, İzmir değil. Uzun vadede uluslararasında da Göztepe’yi layık olduğu yere oturtmak. Yaptığımız bu sponsorluk adımlarından en önemlilerinden biri de “Onur Air’dir” dedi.
Onu Air ile şampiyonluk sonrasında görüştüklerini söyleyen Sepil, Onur Air’in, İzmir’de bir atılım içinde ve önemli derecede uçuş sayısına sahip olduğunu söyledi. Sepil, “Bu sponsorluk sadece Göztepe A futbol takımı için değil, diğer U21 takımımız ve hentbol takımımız için de bizlere yardımcı olacak” dedi.
BENZER HABERLER