logo

ITF YETKİLİLERİ HAVA-SEN’İ ZİYARET ETTİ!

Uluslararası Taşımacılık İşçileri Federasyonu (ITF) yetkilisi Eoin Coates ve Deniz Akdoğan, HAVA-SEN’i ziyaret etti. Ziyaret hakkında yazılı bir açıklama yapan HAVA-SEN yönetiminin açıklaması şöyle:

 Değerli Sivil Havacılık Çalışanları,

Uluslararası Taşımacılık İşçileri Federasyonu (ITF) Genel Merkezinden Sayın Deniz Akdoğan ve sivil havacılık çalışanlarından sorumlu birim temsilcisi Mr. Eoin Coates, Türkiye’deki sendikaları desteklemek amacıyla yaptıkları ziyaret kapsamında Sendikamız HAVA-SEN’e de 28 Eylül 2018 tarihinde gelerek bir görüşme gerçekleştirdiler.

Genel Başkanımız İskender ÇARKÇI ve tüm Yönetim Kurulu Üyelerimizin katıldıkları görüşmede, havayolu çalışanlarının halihazırda yaşadıkları ve ileride yaşayacakları öngörülen sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Uluslararası dayanışmanın ne kadar önemli olduğu ve çalışanların hak ve menfaatlerini korumada ne kadar etkili olduğu hususunda görüş birliğine varıldı.

Hava-sen Yönetim Kurulu

Share
#

SENDE YORUM YAZ

9+1 = ?