Son Dakika
Venezuela’nın Ankara Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes Türk Hava Yolları’nın Venezuela’yı merkez olarak kullanmasını istediklerini kaydetti.
THY’nin Latin Amerika’ya seferlerini başlattığını ve başkent Karakas’a direkt uçuş yapılmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü dile getiren Bracho Reyes, Venezuela’da sadece THY’ye özel bir terminal inşa etme imkanı sunduklarını vurguladı.
Reyes, Venezuela’da yakıt fiyatlarının oldukça uygun olduğunu belirterek, “Venezuela, Latin Amerika’da en stratejik noktalardan biri. THY’ye tüm Güney Amerika Kıtası’nda yapacağı uçuşlar için Venezuela’yı merkez olarak kullanmasını teklif ettik. THY’nin, Venezuela’yı merkez olarak seçmesi ve buradan bütün Latin Amerika’ya yönelmesini istiyoruz” dedi.
Apron24.com
BENZER HABERLER